INFORMACIJE O CENAH

Vse cene na spletni strani www.cbdolje.si so navedene v evrih (€). Cene so redne in/ali akcijske s popusti, če gre za slednje, je to jasno označeno. Zaradi narave poslovanja se lahko cene pogosto in hitro spreminjajo, zato si pridržujemo pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila in pod pogoji poslovanja. Če se cena izdelka med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik plačal ceno, navedeno v trenutku naročila. Cene izdelkov na naši spletni strani so na voljo do odprodaje zalog.
Pridržujemo si možnost napak pri cenah izdelkov oz. tehničnih specifikacijah. Vse fotografije so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

VELJAVNOST NAROČILA

Kupec s svojim naročilom potrjuje, da sprejema naše prodajne pogoje in da je star vsaj 18 let.

PLAČILNI POGOJI

V spletni trgovini www.cbdolje.si lahko trenutno plačate na naslednje načine:
– po povzetju: naročilo plačate ob prevzemu pošiljke z gotovino;
– po predračunu: na vaš e-poštni naslov pošljemo predračun, po prejetem plačilu z vaše strani pa vam odpremimo plačano blago
– s PaypPalom
– z mastercard in viso

Kreditna and Debita kartična plačila bodo narejena s strani PayWiser. Vaša kartica nebo bremenjena dokler paket ni poslan

DOSTAVA BLAGA

Podjetje WAYT, Spletna prodaja Nejc Belej s.p., naročila obdela še isti dan, pošlje pa še isti ali naslednji dan. Če naročenega blaga ni na zalogi, Vas obvestimo in se osebno dogovorimo o predvidenem dobavnem roku.
Če naročilo ni mogoče realizirati pod navedenimi pogoji, si prodajalna www.cbdolje.si pridržuje pravico, da zavrne Vaše naročilo.
Blago pošiljamo preko Pošte Slovenije. Pri vseh načinih plačila je cena pošiljanja 2,50€, razen izrednih situacijah, ki imajo jasno navedeno drugačno ceno poštnine.

ODSTOP OD NAKUPA

V skladu s 43.č čl. ZVPot:
Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti podjetju najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Če potrošnik pravice do odstopa po 43.č členu nima, mora biti to izrecno navedeno.
Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). Kupnina bo iz strani podjetja, takoj po prejemu artikla, vrnjena na vaš transakcijski račun, zato se artikel vrne brez odkupnine.

REKLAMACIJA

V primeru, da ste prejeli izdelek, katerega pravilnosti in delovanje so vprašljive, ga lahko takoj reklamirate. Stroške vračila plača kupec, stroške zamenjave pa prodajalec. Če zamenjava ne bo mogoča, vam bomo vrnili denar. Pri oddaji pošiljke je pomembno, da kupec na Pošti Slovenije pridobi Potrdilo o oddaji pošiljke (dokazilo o oddaji pošiljke). V primeru vračila kupnine, se le ta vrne na vaš transakcijski račun in ne kot kupnina pri vračilu izdelka.

VRAČILO BLAGA

Če je blago že dostavljeno na naslov, ima kupec pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga odstopi od kupoprodajne pogodbe. Pri odstopu nas morate predhodno obvestiti na objavljen email naslov ali telefonsko številko.
Po predhodnem pisnem sporočilu mora biti blago s kopijo računa dostavljeno ali odposlano v 15 dneh na sedež podjetja. Blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano, v nespremenjeni količini in originalni embalaži. Paketni izdelki morajo biti vrnjeni po pošti kot paketna pošiljka ali pisemska pošiljka. Stroške vračila kupec krije sam.
Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dobave) najpozneje v 15 dneh od prejetja vrnjenega blaga na transakcijski račun kupca, če je kupec ponudniku v skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi in Pogoji poslovanja sporočil, da od pogodbe odstopa in je prejeto blago vrnil v zakonskem roku.
Pravica do vračila ne velja, če je blago uporabljeno ali brez originalnih etiket ali je bilo poškodovano pri nepravilni uporabi, razen če se obravnava kot reklamacija in je bilo blago v takem stanju že pred prejemom.

PODJETJE
WAYT, Spletna prodaja Nejc Belej Rozej s.p.
Meža 156a
2370 Dravograd
Slovenia

TAJNOST PODATKOV

Za korektno izpolnitev naročila potrebujemo nekatere vaše osebne podatke. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Pogodba o nakupu (račun) bo hranjena na sedežu podjetja in dostop do nje je možen samo kupcu in prodajalcu.

PRAVNO OBVESTILO

V prodajalni www.cbdolje.si so vsi podatki in slike izdelkov, prikazani na spletni strani, zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.